Tréningek


Egynapos tréning

Ha időd kevés, de tanulni szeretnél

Az egy napos képzésünket azok számára alakítottuk ki, akik tudásukat csiszolni szeretnék, de nincsen lehetőségük egy két napos képzésben résztvenni. Az oktatás tematikása a szűkös időkeret ellenére igyekszik a létfontosságu elemeket készségszintig fejleszteni, a továbbmutató feladatokra pedig kellő rálátást biztosítani.

Az oktatás központi eleme a motorozás során alkalmaztt rossz beidegződések “kezelése”, a motorkezelés finomítása. Hangsúlyt kap az egyéni fejlődést blokkoló tényezők azonosítása és feloldása.

Fontosabb elemek
• Elméleti tudás felfrissítése, tapasztalatcsere
• Nézőpont helyes megválasztása
• Gáz, kuplung és fék ésszerű kezelésének elsajátítása
• Különböző kanyarodási technikák
• Helyes fékezés, különböző fékutak megtapasztalása
• Kezelőszervek helyes beállítása, ideális üléspozíció

Az egy napos tréning azon túlmenően, hogy használható tudásalapot ad Résztvevőinknek akaratlanul is gondolatébresztőként működik. Aki korábban még nem vett részt vezetéstechnikai tréningen az egynapos képzésen megtapasztalhatja, hogy a biztonságos és élvezetes közúti motorozás érdekében merre is induljon el a jövőben.

Videó-, és képgalériánk böngészése közben is kedvet kaphatsz egy Tommot-vezetéstechnikai-tréningre! Áraink és további információk külön oldalon találhatóak, a következő tréning időpontját egy kattintással megtudhatod, lehetőséged van ajándékutalvány rendelésére is.

Ha már is úgy döntöttél, hogy bizalmat szavazol nekünk, úgy jelentkezhetsz a következő tréningre, illetve kérhetsz értesítőt annak időpontjáról.

Kétnapos tréning

Tréningünk egyesíti és egy csomagban tálalja mindazt, amit a biztonságos közúti motorozáshoz mindenképpen tudnod kell.

Élj át két élvezetes, ám kihívásokkal teli napot a Kakucs-Ringen, tapasztald meg a saját és motorod határait a zárt pálya által nyújtott biztonság és tapasztalt oktatók társaságában.

Az oktatás központi eleme a megfontolt és előrelátó járműkezelés elősegítése, a veszélyes szituációk időben való felismerésének, és a kialakult balesetveszélyes helyzetekben való helyes reakció oktatása és gyakorlása. Ehez elengedhetetlen, hogy a motort annak vezetője minden sebességtartományban uralja, a manőverek végrehajtása csak a helyes döntés kérdése legyen, ne pedig görcsösség vagy félelem uralja.

Fontosabb elemek
• Motoros vezetéstechnika elméleti alapjai
• Nézőpont helyes megválasztása előremutató gyekorlatokkal
• Gáz, kuplung és fék érzéssel történő adagolása
• Különböző kanyarodási technikák több sebességtartományban
• Helyes fékezés, különböző fékutak megtapasztalása, gyakorlása
• Kezelőszervek helyes beállítása, ideális üléspozíció
• Akadályok elkerülésének gyakorlása

Videó-, és képgalériánk böngészése közben is kedvet kaphatsz egy Tommot-vezetéstechnikai-tréningre !
Áraink és további információk külön oldalon találhatóak, a következő tréning időpontját egy kattintással megtudhatod, lehetőséged van ajándékutalvány rendelésére is.

Ha már is úgy döntöttél, hogy bizalmat szavazol nekünk, úgy jelentkezhetsz a következő tréningre, illetve kérhetsz értesítőt annak időpontjáról.

Vezetéstechnikai képzés utassal

Egynapos és kétnapos tréningjeink keretein belül lehetőséget biztosítunk arra, hogy nagyobb összhang alakuljon ki vezető-utas-motor között.

Regisztráció az időpontok előrejelzésére

Regisztráció az időpontok előrejelzésére

Rendszeresen rendezünk vezetéstechnikai tréninget, melynek időpontjairól mostantól lehetőség nyílik e-mail értesítést kérni. Ha az éppen aktuális tréning időpontja nem felel meg, de szeretnél részt venni a tréningen és nem tudod mikor lesz a következő időpont, kevés az időd, hogy naponta többször meglátogasd honlapunkat akkor ez a lehetőség csak neked szól! Ehhez nem kell semmi mást tenni mint az alább található sorok, pontos kitöltése, majd a “Küldés” gomb megnyomásával jóváhagyni a regisztrációt, ezzel hozzájárulsz, hogy részedre az aktuális tréning időpontról tájékoztatót, ajánlatokat, hírlevelet, küldjünk e-mail címedre.

Partnerünk